Personal Training

We weten dat het lastig kan zijn om te beginnen met sporten of juist het plateau te doorbreken waar je al zo lang tegenaan zit. Samen gaan we een plan maken dat aansluit op jouw behoefte, beschikbaarheid en belastbaarheid, met de nadruk: op jouw behoefte. Wat werkt voor een ander, hoeft niet voor jou te werken. Een training is 50 minuten lang, je loopt daarna fit en voldaan de deur uit! Bij de Personal Trainingen zit een persoonlijk voedingsplan inbegrepen.

Voedingsbegeleiding

Voeding is meestal het punt waarop het fout gaat. Of je nou wil beginnen met sporten of dat je net even die finishing touch nodig hebt, alles begint bij voeding. We geloven niet in een korte termijn dieet, maar in een duurzame levensstijl verandering. Samen gaan we op zoek naar een plan dan bij jou past en waar je uitkijkt naar de volgende maaltijd.

Plezier en progressie

Laten we een ding voorop stellen, veranderen is niet makkelijk. Beginnen met sporten of juist plateaus doorbreken wordt vaak geassocieerd met vervelende emoties. Dit hoef niet zo te zijn. We vinden plezier minstens net zo belangrijk als progressie. We streven naar de balans tussen genieten en hard werken. Met het juiste plan wordt het makkelijker om je doelen te behalen.

Personal training

50 minuten hard werken. Kracht, conditie en functionele training staan centraal tijdens de training. De 3 elementen die jouw beter laten presteren op alle fysieke activiteiten in je leven.

Persoonlijke begeleiding

Wij willen jou helpen naar een nieuwe levensstijl in plaats van tijdelijke oplossingen. Daarom besteden wij een hoop tijd aan nieuwe gewoontes. Wij doen er alles aan om jou zowel offline als online te begeleiden naar de best haalbare resultaten.

Voedingsbegeleiding

Voeding is de sleutel tot succes om jouw doelen te behalen. Daarom besteden wij extra aandacht aan de begeleiding rondom voeding. Wij werken via een moderne app, waarbij wij alles regelen maar jijzelf de touwtjes in handen houdt met wat je wilt eten.

Privé Locatie

Het kan behoorlijk intimiderend zijn om midden in de sportschool te staan, omringt door mensen die je de hele tijd aan staan te kijken. Daarom trainen wij op een privé locatie zodat alle aandacht op jou is gericht en jij in alle rust aan jouw persoonlijke goals kunt werken en oefeningen kunt leren. Daarnaast heb je geen last van bezette apparaten of oefeningen, daardoor train je dus heel effectief.  

Metingen

Elke eerste training van de week, brengen we jouw progressie precies in kaart. Hierdoor weten wij of het nodig is om je plan aan te passen, zodat er niets meer tussen jou en je doelen staat. Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw motivatie mee te nemen en wij zorgen voor de rest!

Eigen muziek

Het is belangrijk dat je goed gefocust kunt sporten, de juiste muziek kan daar soms bij helpen. Daarom bepaal jijzelf de muziek tijdens het sporten.

Wil jij nu beginnen met:

Het vinden van jouw balans?
Plezier beleven aan sporten?
Plateaus doorbreken?
Een investering doen in je toekomst?

Winkelwagen
Scroll naar top
× Kan ik je helpen?