3 maanden Online Coaching

109,99 / maand voor 3 maanden

 • Online intakegesprek.
 • Persoonlijk trainingsschema die is afgestemd op jouw niveau en doel.
 • Persoonlijk voedingsplan die is afgestemd op jouw levensstijl, wensen en doelen. (Ook vegetarisch en/of veganistisch). (Er wordt ook rekening gehouden met eventuele allergieën)
 • Boodschappenlijstje.
 • Persoonlijk supplementen advies.
 • Wekelijkse evaluatie via E-mail. Met het verfijnen van de schema’s op basis van jouw vooruitgang.
 • Je krijgt toegang tot de SB Coaching App. (Normaal €9.99 per maand)
 • Afval E-book met 8 handige Tips.
 • Je kunt mij video’s sturen zodat ik je techniek kan nakijken.
(6 klantbeoordelingen)

6 beoordelingen voor 3 maanden Online Coaching

 1. Jorn Schonewille

  Dankzij tips van Steffan erin geslaagd om flink wat kilo’s te verliezen. De tips gingen over lifestyle, voeding, en sport(oefeningen). Dit heeft mij erg geholpen in het behalen van doelen. Een aanrader dus!

 2. Rik de Jonge

  Steffan is erg gedreven in het begeleiden van mensen bij het sporten. Vol enthousiasme helpt hij op zijn eigen manier (vol humor) met het behalen van jouw doelen! Hij maakt op maat gemaakte trainingsschema’s. Voor mijn specifieke wensen heeft hij zelfs een fysiotherapeut geraadpleegd. Ik kan Steffans begeleiding aan iedereen adviseren die een gemotiveerde coach bij het sporten wil. Hij houdt zijn kennis hoog/op pijl door het volgen van specifieke opleidingen. Kortom, een coach die nét dat stapje extra zet!

 3. Maron te Velde

  Steffan help mij enorm goed met het bereiken van mijn doel! Wanneer ik een vraag heb kan ik een appje sturen en krijg ik binnen no-time advies.
  De eet schema’s zijn enorm gevarieerd waardoor je elke dag lekker eet.
  Sb-coaching is zeker aan te raden!!

 4. Frank

  Heerlijke schema’s voor voeding en training. Ook in corona tijd een aangepaste home workout via de duidelijke en makkelijke app.
  Hierdoor kan je ook wanneer de sportscholen niet open zijn doorgaan met groeien!
  Ga het gesprek aan met Steffan en voor je het weet zit je mentaal en fysiek lekkerder in je vel!

 5. Gaby

  SB online coaching heeft ervoor gezorgd dat ik wat kilo’s kwijt ben, mij fitter voel en dat ik de gezonde levensstijl heb opgepakt . De voedings- en sportschema’s zijn allemaal terug te vinden in overzichtelijke apps, heel handig! Thanks Steffan!

 6. Ruben Scholing

  3 maanden lang dit schema gevolgd en de resultaten mochten er zeker zijn. Steffan heeft veel kennis en weet waar hij over praat. Mijn doel was om droog te trainen voor de zomer. Na 3 maanden van 102,5kg naar 95kg en het zoveel mogelijk behouden van spier is daarom ook zeker gelukt. Elke week een meeting gehad om te kijken hoe ik er voor stond en of de voeding aangepast moest worden, Steffan heeft daarom ook op de juiste momenten de voeding aangepast om zo het beste resultaat te halen. Ook heb ik gebruik mogen maken van de voedingsapp die Steffan ter beschikking heeft. Deze app kan ook zeker niet ontbreken, het dagelijks bijhouden van je calorieën en de juiste macro’s is waar het om gaat, dit kun je allemaal bijhouden in deze app, super handig. En wat ook ideaal is, is het boodschappenlijstje, zo weet je precies wat je nodig bent elke week en kan je ook geen dingen vergeten. Kortom een geslaagde 3 maand coaching gehad van Steffan, zonder de kennis van Steffan had ik dit nooit kunnen bereiken. Zeker een aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top
× Kan ik je helpen?