Over Steffan Botter

Ik ben Steffan Botter, momenteel 27 jaar en ik woon in Stuifzand. Sporten en motorrijden zijn twee dingen die ik erg leuk vind om te doen. Verder houd ik van reizen naar prachtige landen. Sporten is heel mijn leven al belangrijk voor mij geweest. Ik vind het fijn om te sporten in de sportschool, met de focus op krachttraining. Echter is dat niet altijd zo geweest.

Ik begon namelijk met voetballen in de F’jes. Heel wat jaren later, bij de senioren, werd er gezegd: ‘Steffan, je kan heel leuk en goed voetballen, tot dat de bal eraan te pas komt’. Tja, daar was ik het eigenlijk wel mee eens.

Ondertussen was ik ook al bezig in de sportschool. Ik stopte met voetbal en legde de focus alleen maar op krachttraining. Dit gaf mij een voldaan gevoel, meer dan voetbal ooit gaf. Toen besloot ik: “hier wil ik ooit mijn werk van maken”. En kijk eens nu: “SB Coaching”!

Personal Training geven geeft mij enorm veel energie!

”Ik krijg energie als mensen hun doelen behalen”

Mensen helpen om hun doelen te behalen is echt één van de leukste dingen. Wanneer iemand ontzettend blij is omdat diegene zijn of haar doel heeft behaald, geeft mij dat heel veel energie. Als coach zijnde sta je natuurlijk dicht bij dat proces. Een doel behalen is niet altijd gemakkelijk. Het is natuurlijk dat jij het proces beloopt, maar toch gaan wij dat proces samen aan. Ik moet ervoor zorgen, als jouw coach, dat jij je doel behaald. Dat is mijn verantwoordelijkheid.

Uiteraard wordt er ook veel van jou gevraagd. De afspraken die worden gemaakt, op sport- en voeding niveau, moeten wel worden nagekomen. Zo kun jij je doel behalen! Maar hiernaast vind ik het ook heel erg belangrijk dat je blijft genieten van het leven en niet alles links moet laten liggen om jouw resultaat te kunnen behalen. Tijdens een gezellig avond met je vrienden/vriendinnen kun je gewoon nog een drankje drinken met daarbij een lekker hapje. Ontspanning is ook erg belangrijk.

Direct starten met Personal Training?

Ga samen met mij het avontuur aan!

Scroll naar top